Tauros tokens

Grazelands Rewilding lanceert als eerste in Nederland een participatieprogramma voor de opbouw van kuddes Taurossen in Nederland en in andere Europese landen. In de vorm van Tauros tokens brengen wij, in samenwerking met Credit Nature, impact aandelen op de markt. Een unieke mogelijkheid om samen het verschil te maken op het gebied van biodiversiteit en rewilding!

Biodiversiteitsrapportage

Sinds 1 januari 2024 is er in Europa een nieuwe wet in het leven geroepen die grote bedrijven verplicht om te rapporteren over biodiversiteit. Voor veel bedrijven is dit lastig te realiseren binnen hun eigen processen. Met onze Tauros tokens kunnen wij daarbij helpen. Met een eigen aandeel in een kudde draag je bij aan meer biodiversiteit in de Europese natuur.

Sponsoring

Naast Tauros tokens hebben wij ook sponsorpakketten waarmee je ons kunt steunen. We hebben een aantal standaard pakketten, maar we denken graag mee hoe we samen kunnen komen tot een passende samenwerking. In ruil voor financiële ondersteuning kunnen wij diverse communicatiemiddelen of (beleef)activiteiten bieden die aansluiten bij de organisatie- of duurzaamheidsdoelen van jouw organisatie.