werken bij grazelands rewilding

Maak het verschil bij Grazelands Rewilding

Ben jij op zoek naar een baan met impact? Voel jij je ook meer aangetrokken door het realiseren van biodiversiteit dan door te blijven hangen in praten over biodiversiteit? Wil jij graag werken bij een idealistische onderneming?

Dan kan Grazelands Rewilding zomaar deze mogelijkheid en ruimte aan jou bieden.

Een baan met impact

Open sollicitatie

Op dit moment is er geen vacature. Maar als de vooruitzichten inderdaad blijken te zijn zoals wij ze nu zien, dan gaan wij binnenkort ons medewerkersbestand uitbreiden.

Dus ook nu is het zinvol om je te melden als je interesse hebt in een baan bij Grazelands Rewilding. Stuur ons jouw CV en motivatie en laat ons weten waarmee jij bij ons het verschil gaat maken.

Maak kennis met ons team

Natuurlijke begrazing is een samenspel tussen dier en mens. We hebben een klein professioneel en bevlogen team. Maar je kunt geen 4000 ha ‘bestieren’ alleen met zo’n klein team. We werken daarom intensief samen met ‘onze’ vrijwilligers. Enthousiaste natuurliefhebbers die het dagelijks toezicht op onze kuddes uitvoeren, maar ook excursies en voorlichting geven en activiteiten verzorgen in het Rewilding Center Keent. In Keent werken we nauw samen met Brabants Landschap. Daarnaast breidt ons netwerk aan partners zich steeds verder uit, in Nederland, maar ook daarbuiten. Stuk voor stuk partijen waarmee we graag samenwerken en die zich kunnen vinden in onze missie en daar op hun manier, samen met ons, invulling aan geven.