Kom binnen!

Ons Rewilding Center is gevestigd aan de Zuijdenhoutstraat 2 in Keent. Tevens vind je hier onze wildrundvleesslagerij en een infopunt van Brabants landschap. Het is het startpunt voor excursies en wandelingen.

Expositie

Op de benedenverdieping is een expositie over het project ‘Oude Maasarm Keent’ en je krijgt informatie over de grootschalige natuurontwikkeling, natuurbegrazing, en  over het bijzondere Taurosprogramma en de geschiedenis van het oerrund. Op de eerste en tweede verdieping kun je een replica van het oerrund bewonderen en genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving.

Rewilding Center

Slagerij en ditributiepunt wildrundvlees

Ons Rewilding Center is meer dan een informatiepunt over natuur, wilde grazers en het natuurgebied Keent. Het is een multifunctioneel centrum dat tevens dienst doet als duurzame slagerij en distributiepunt van wildrundvlees. Hier stelt Sid, onze slager, met zorg de vleespakketten samen en kunnen klanten hun bestelde pakketten ophalen. Bezoekers kunnen hier eveneens pakketten met wildrundvlees kopen, bestellen en informatie krijgen over de verschillende afhaalpunten in Nederland.

Adres en openingstijden

Bezoekadres Grazelands Rewilding Center keent : Zuijdenhoutstraat 2, 5371 RB Keent.
Je bent op werkdagen van harte welkom om ons te bezoeken. Staat de deur open, dan kun je vrij binnenlopen en op eigen houtje rondkijken.

Op zondagmiddag (behalve in de maanden november t/m februari) is het infopunt Brabants Landschap van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend en is er een vrijwilliger aanwezig die je te woord kan staan.

Interesse in een groepsexcursie? Neem dan contact met ons op.