Business-event Born to re-wild

Business-event

Born to re-wild

Op 1 juni organiseerden wij ons eerste business-event om het bedrijfsleven kennis te laten maken met ons werk en om de kansen voor samenwerking te onderzoeken. We zijn verrast door de grote belangstelling en verheugen ons op de toekomstige samenwerkingen.

Ondernemers gezocht om samen met ons het verschil te maken

Stichting Taurus is volop in ontwikkeling. De komende jaren willen wij groeien in de lengte en in de breedte. Wij streven naar meer natuur en meer biodiversiteit in Nederland en daarbuiten. Onze Tauros speelt daarin wat ons betreft een sleutelrol.
Om écht het verschil te kunnen maken zijn er grotere kuddes nodig, meer leefgebieden voor de dieren en is er geld nodig voor transport, voor onderzoek en het verzorgen van educatie, training en voorlichting.
Wij zoeken aansluiting met (st)oere ondernemers die samen met ons durven te investeren in een duurzame toekomst. Ondernemers die net als wij het belang zien van een gezonde leefomgeving met meer natuur en biodiversiteit.

Wat hebben wij bedrijven te bieden?

Vanaf 2024 zijn grote bedrijven verplicht om te rapporteren over biodiversiteit. In samenwerking met Credit Nature, brengen wij in de vorm van Tauros tokens, impact aandelen op de markt die daarbij kunnen helpen.
Daarnaast hebben we diverse sponsorpakketten om bedrijven te helpen om aan hun eigen duurzaamheidsopgave te voldoen.
En niet onbelangrijk; we hebben een fantastische locatie omringd door natuur waar ondernemers terecht kunnen om te (net)werken, vergaderen of ontspannen met collega’s of andere contacten.